Contact / Over mij

Ik ben Yasmin! Ik ben 29 jaar en woon in Leiden. Als kind wilde ik kinderboekenschrijver en illustrator worden. Rond mijn twaalfde keek ik Pulp Fiction en dacht ik: zo kun je dus ook verhalen vertellen. Ik ben toen zo’n beetje elke film die er bestaat gaan bekijken en analyseren. Mijn filmliefde werd zo groot dat ik Film- en Televisiewetenschap studeerde. Daarna ben ik bij de VPRO gaan werken als online redacteur en in 2020 ben ik mijn eigen bedrijf begonnen waar ik me bezighoud met eigenlijk alles wat ik leuk vind: film, tekst, illustratie en online redactie.


Heb je zin om samen te werken of heb je vragen? Neem contact met me op! Vul het contactformulier in en ik kom zo snel mogelijk bij je terug.


© Anna Schouten
© Anna Schouten

© Anna Schouten

Aanbevelingen

YASMIN IS ALTIJD GOED OP DE HOOGTE, ZE IS PRECIES EN WERKT SECUUR, ZE IS BETROKKEN, GEEFT OP EEN GOEDE MANIER FEEDBACK EN STAAT VOOR IEDEREEN KLAAR. DOOR JARENLANGE ERVARING HEEFT ZE VEEL KENNIS VAN WEBREDACTIE EN DE NEDERLANDSE TAAL EN JE KUNT ALTIJD BIJ HAAR TERECHT MET VRAGEN. EN OOK ZEKER NIET ONBELANGRIJK: YASMIN IS EEN HEEL GEZELLIGE EN LIEVE COLLEGA, WAARMEE HET EEN PLEZIER IS OM TE WERKEN.

Anna Schouten, tekstschrijver en fotograaf annaschouten.com

IK HEB SAMEN MET YASMIN BIJ DE VPRO GEWERKT EN IK KEN HAAR ALS EEN HEEL COLLEGIALE, GOEDE EN HARDE WERKER. EN ALS ER IEMAND VEEL VAN FILMS AF WEET, IS HET YASMIN… YASMIN KAN IN EERSTE INSTANTIE BESCHEIDEN OVERKOMEN, MAAR WEET VEEL VOOR ELKAAR TE KRIJGEN. ALS WERKGEVER HEB JE ECHT HEEL VEEL AAN HAAR.

Anne de Vroomen, tokomedia.nl